Back to Top

Honlapkészítés Hegyeshalomban

Egy logó mindennél többet mond

weblap-keszito-webzenit-logojaEgy cég indításához egy csomó dolgot össze kell hangolni, hogy már az elején a kívánt cél elérését szolgáljuk. Gondolni kell a reklámra, a marketingre, amihez szükség van a különböző felületeken megjelenő cég logóra. A logó gyakran az adott márka szinonimájaként szerepel. Akármerre nézünk, mindenhol ott látható valamilyen logó: a boltokban, a termékeken, a reklámtáblákon, az újságokban, és nem utolsósorban az interneten.

A cégtulajdonosok, mint emberek is ki akarnak tűnni a tömegből, szeretnék, ha észrevennék őket. Egy cég logójában ugyanezt a hatást keressük. Azt akarjuk, hogy ha valaki meglátja cégünk logóját, jusson eszébe, hogy “hát persze, ez az a cég, ismerem őket, nagyon korrektek”. Mint annyi mindenben, a logókban is vannak divatok, amik gyakran jönnek-mennek. A sikeres cég viszont marad, a jó márka örök. Csakúgy, mint a jó logó.
Nagyon fontos a logónál, hogy kicsi és nagy méretben is jól nézzen ki, a részletek legyenek jól láthatók. Ugyanúgy képviselje a céget egy reklámtoll keskeny felületén, mint egy hirdetőújság oldalán. A Webzenit logói Adobe Illustrator és Adobe PhotoShop programmal készülnek.

Logó tervezési árak

A logó típusától függően bruttó 15 000-20 000 forint közötti árért a megrendelő háromféle tervet kap, abból a kiválasztott típus kétszer módosítható. A kész logót különböző fájl formátumokban, e-mailen kapja meg.

A logó tervezés menete

  • A logó tervezés előtt meg kell ismernem az Ön cégének tevékenységét, milyen típusú termékeket árul, milyen típusú szolgáltatást nyújt. Van-e tervezett színvilága a cég leendő arculatának, amihez ragaszkodik. Kikből áll a tervezett célpiac, van-e valamilyen korosztály, foglalkozás, stb. jellemzőjük. Ehhez hasonló kérdésekre egy kérdőív kitöltésével tud válaszolni, amit emailen küldök, és várok vissza. Kérem, ne sajnálja erre az időt, mert a logó örökre elkíséri a cégét, megtestesíti az Ön márkáját. Ebben a lépésben kötjük meg a megbízási szerződést is, ekkor tudom pontosítani a tervezési árat.
  • Második lépésként, a kérdőív válaszai alapján elkészítem a három logó tervet, amit emailen elküldök önnek. Ebből kiválaszthatja a leginkább megfelelőt, amin szükség esetén két alkalommal változtatok.
  • Harmadik lépésként elkészítem a választott logó végleges formáját, amit különböző fájl formátumokban e-mailen elküldök Önnek. Ekkor kiállítom a megbízási szerződésben rögzített árról szóló számlát is.