Back to Top

Honlapkészítés Hegyeshalomban

mihaly-kati-arckepe

Honlap kisvállalkozóknak

Kevés az ideje az olvasásra? Itt egy tartalomjegyzék a honlap tartalmáról.

Tapasztalatból tudom, hogy egy kisvállalkozás indításakor a legnagyobb probléma a nagyon korlátolt anyagi keret. Minden kiadást ezerszer meg kell gondolni.

Egy saját honlap elkészíttetésén azonban nem érdemes spórolni! Minél hamarabb legyen részese saját weboldalán keresztül a világhálónak, ez ma már szinte elvárás. Minél többen ismerik meg a cégét, az ön által nyújtott szolgáltatást, annál nagyobb eséllyel szerezhet új ügyfeleket, köthet sikeres üzleteket.

Bár a saját weboldal önmagában erre nem garancia, de honlap nélkül megfosztja a vállalkozását egy remek reklám alkalomtól, amivel a látogatók megtalálják önt. Weblap hiányában honnan tudják meg a különféle gonddal viaskodó emberek, hogy a bajban pont ön nyújthat megoldást számukra?

Hogyan lehet saját honlapja?

Ezt a célt többféle módon érheti el. Ha ön semennyi pénzt nem tud, vagy nem akar a honlapjára áldozni, és elég ügyesnek érzi magát, a rendelkezésére áll több ingyenes tárhely, a hátrányaival együtt.

Ha viszont gondolt az internetes megjelenés költségeire is, és megfizeti egy honlap készítő szolgáltatását, egyedi weboldalt fog kapni.

Ezután ha ön folyamatosan gondozza honlapját, rendszeresen érdekes és új információkat nyújt a weblap látogatóinak, előbb-utóbb beindul az üzlet is. Gondoljon arra, hogy a honlapja éjjel-nappal dolgozik, mindig elérhető!

Az internet használatával ráadásul védjük a környezetünket is, mert legalábbis papírból kevesebbet használunk. A Webzenit környezetbarát cég, és környezet védelmére ösztönzi önt is.

Készíttesse el velem a saját weboldalát. Tegye hatékonyabbá üzletét, egészítse ki Facebook oldalát egy saját honlappal.

Egy cég arculatához a logó is hozzátartozik. Még az internet előtti világban, amikor csak papíron leveleztek az üzleti partnerek, már akkor is léteztek szimbólumok. Ezek különböztették meg a cégeket egymástól. A logó olyan, mint egy aláírás, mint egy zászló, azonosul a céggel, amihez tartozik. Szoros szövetségben élnek.

Talán még nincs is saját weboldala, se logója. Gondolkozott már azon, hogy milyen színek, milyen formák fejezik ki legjobban  cég tevékenységét? Ha még nem, találjuk ki együtt, forduljon hozzám bizalommal.

Weboldal tartalmának karbantartása

Tegyük fel, hogy a kezdeti nagy lépést megtette, van saját honlapja, logója, a dolog működik, várhatja a látogatókat. Azonban a potenciális ügyfelek csak akkor jönnek, ha a problémájukra pont az ön weboldalán találják meg a választ.

Ehhez mi kell? Meg kell tudnia, hogy az ön szakterületén vajon milyen kérdései lehetnek az ügyfeleknek. Információt kell gyűjtenie arról, hogy mire keresnek rá az internetes látogatók, milyen szavak, kifejezések után kutatnak. Mindezek ismeretében pedig a saját honlapján keresztül meg tudja adni a helyes választ, megoldást tud nyújtani az adott problémára. Ehhez persze folyamatosan értékes tartalmat kell a honlapján közzé tenni. Ebben is tudok segíteni, keressen bátran és megbeszéljük.